Призначені для очищення картоплі і коренеплодів (буряку, моркви, цибулі) від шкірки.
Застосовуються на підприємствах громадського харчування і в супермаркетах.
Процес очищення полягає в механічному впливі на продукт робочих органів (абразивного диска і внутрішньої камери з отворами) і води. Мезга видаляється через отвори (збоку або на дні машини) по зливному шлангу в каналізацію. Також можливе видалення мезги через фільтр. Ступінь очищення коренеплодів визначається візуально або по таймеру (0-5 хв.)
Всі моделі виконані з нержавіючої сталі.
Технічні характеристики:
- об'єм дежі - 15 кг
- рекомендоване разове завантаження до 12 кг
- продуктивність до 165 кг/годину
- таймер до 5 хвилин
- з'ємна дежа, фільтр для очищення стоку
- матеріал: нержавіюча сталь
- потужність 0,75 кВт
- габарити 400х540х1110 мм
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | FROSTY |
Країна виробник | Італія |
Сфера использования | Харчова промисловість, HoReCa, Торгові магазини |
Вид обладнання | Овочечистки професійні |
Тип встановлення обладнання | Підлоговий |
Тип управління | Електронно-механічне |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Гарантійний термін | 12 міс |
- Ціна: 36 200 ₴