Крім гарячого шоколаду, за допомогою AIRHOT CHOCO-5 можна приготувати глінтвейн та інші гарячі напої.
Використовується як диспенсер для гарячих напоїв, особливо гарячого шоколаду. Міцні лопаті дають змогу перемішувати напій у рівномірну масу без утворення грудочок.
Технічні характеристики:
- Об'єм: 5 л
- LED-дисплей з індексацією температури
- Каплесборник
- Протиударна, знімна, прозора колба.
- Тип перемішування: весла.
- Матеріал корпусу та колби: полікарбонат
- Регулювання температури: +30..+90 °C.
- Колір корпусу: чорний.
- Габарити: 320х400х470 мм
- Потужність: 0,4 кВт
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Airhot |
Країна виробник | Китай |
Сфера використання | Fast-food, Вулична торгівля |
Користувацькі характеристики | |
Гарантійний термін | 12 мес. |
Особливості | Наявність краплезбірника |
Номінальна напруга | 220 В В |
- Ціна: 12 050 ₴