Апарат шокової заморозки GEMM BCB10E - це професійний шокер для заморозки продуктів харчування, м'яса, ягід, заготовок, тіста, риби, іншого.
Технічні характеристики:
- Місткість 10х GN1/1 або 600х400
- Продуктивність: по охолодженню з +90˚С до +3˚С - 30 кг, по заморозці з +90˚С до -18˚С - 20 кг,
- Максимальна температура навколишнього повітря в приміщенні +43˚С,
- Холодоагент R290
- Вага (нетто), кг: 155
- Довжина (нетто), мм: 800
- Ширина (нетто), мм: 820
- Висота (нетто), мм: 1700
- Потужність електрична, кВт: 1.6
- Підключення до електромережі: 220V
- Країна виробник: Італія
Розміри в упаковці
- Вага 168
- Глибина 850
- Ширина 870
- Висота 2240
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Gemm |
Країна виробник | Італія |
Вид обладнання | Шафа шокової заморозки та/або охолодження |
Сфера використання | HoReCa, Fast-food, Торгові магазини |
Мінімальна робоча температура | -18 град. |
Номінальна напруга | 220 В |
Номінальна споживана потужність | 1600 Вт |
Гарантійний термін | 12 міс |
- Ціна: 280 450 ₴