Плити професійні (варильні поверхні) призначені для використання на кухнях ресторанів, кафе та інших закладів громадського харчування. Плити професійні можуть бути настільними або підлоговими, з духовкою або без, з підключенням на 220В або 380В. Крім того, плити професійні відрізняються між собою кількістю конфорок (від однієї до шести) і їх формою (круглі або квадратні).
Окремо варто виділити газові плити - в експлуатації вони економічніше електричних. Газова плита розрахована на підключення до магістрального (природного) газу, однак деякі моделі можуть працювати і на балонному (скрапленому) газі.
- -8%Залишилось 45 днів
- -8%Залишилось 45 днів
- -8%Залишилось 45 днів
- -8%Залишилось 45 днів
- -8%Залишилось 45 днів
- -8%Залишилось 45 днів
- -8%Залишилось 45 днів
- -8%Залишилось 45 днів
- -8%Залишилось 45 днів
- -8%Залишилось 45 днів
- -8%Залишилось 45 днів
- -8%Залишилось 45 днів
- -8%Залишилось 45 днів
- -8%Залишилось 45 днів
- -8%Залишилось 45 днів
- -8%Залишилось 45 днів
- -8%Залишилось 45 днів
- -8%Залишилось 45 днів
- -8%Залишилось 44 дні
- -8%Залишилось 44 дні
- -8%Залишилось 44 дні
- -8%Залишилось 44 дні
- -8%Залишилось 44 дні
- -8%Залишилось 44 дні