Котли харчоварильні
Котли харчоварильні використовуються в кулінарному виробництві для приготування других страв, соусів, напоїв таких як кисіль або компот, для варіння овочів, крім того за допомогою пищеварочных котлів в кондитерській промисловості готуються цукрові сиропи, згущене молоко, глазур, карамель тощо.
Котли харчоварильні можуть бути з міксером або без нього, електричні або газові, об'ємом від 50 л до 250 л.
-20%
Залишився 41 день-5%
Залишилось 34 дні-5%
Залишилось 34 дні-10%
Залишилось 13 днів-10%
Залишилось 13 днів-10%
Залишилось 13 днів-12%
Залишився 21 день-12%
Залишився 21 день-12%
Залишився 21 день-12%
Залишився 21 день-12%
Залишився 21 день-12%
Залишився 21 день-12%
Залишилось 12 днів-12%
Залишилось 12 днів-12%
Залишилось 12 днів-11%
Залишилось 12 днів-12%
Залишилось 12 днів-11%
Залишилось 12 днів-11%
Залишилось 12 днів-11%
Залишилось 12 днів-11%
Залишилось 12 днів-11%
Залишилось 12 днів-12%
Залишилось 12 днів-12%
Залишилось 12 днів