Котли харчоварильні використовуються в кулінарному виробництві для приготування других страв, соусів, напоїв таких як кисіль або компот, для варіння овочів, крім того за допомогою пищеварочных котлів в кондитерській промисловості готуються цукрові сиропи, згущене молоко, глазур, карамель тощо.
Котли харчоварильні можуть бути з міксером або без нього, електричні або газові, об'ємом від 50 л до 250 л.
- -12%Залишилось 13 днів
- -12%Залишилось 13 днів
- -12%Залишилось 13 днів
- -12%Залишилось 13 днів
- -12%Залишилось 13 днів
- -12%Залишилось 13 днів
- -17%Залишилось 6 днів
- -12%Залишилось 6 днів
- -12%Залишилось 6 днів
- -12%Залишилось 6 днів
- -11%Залишилось 6 днів
- -12%Залишилось 6 днів
- -11%Залишилось 6 днів
- -11%Залишилось 6 днів
- -11%Залишилось 6 днів
- -11%Залишилось 6 днів
- -11%Залишилось 6 днів
- -12%Залишилось 6 днів
- -12%Залишилось 6 днів
- -12%Залишилось 6 днів
- -12%Залишилось 6 днів
- -12%Залишилось 6 днів
- -12%Залишилось 6 днів
- -12%Залишилось 6 днів