Тістоміси використовуються для швидкого та якісного замісу тіста. Зручні для використання у піцеріях, пекарнях та закладах, які пропонують свою випічку.
Тістоміси відрізняються між собою, в першу чергу, об'ємом діжі, від літражу залежить кількість тіста на виході. Крім того, існують моделі зі знімною дежою та підйомною робочою частиною (головою). За кількістю швидкостей тістоміси діляться на одно- та двошвидкісні та з варіатором швидкості.
- -11%Залишилось 44 дні
- -14%Залишилось 15 днів
- -14%Залишилось 15 днів
- -11%Залишилось 7 днів
- -21%Залишилось 44 дні
- -21%Залишилось 44 дні
- -10%Залишилось 23 дні
- -15%Залишилось 38 днів
- -15%Залишилось 38 днів
- -20%Залишилось 18 днів
- -10%Залишилось 18 днів
- -10%Залишилось 18 днів
- -10%Залишилось 18 днів
- -17%Залишилось 44 дні
- -15%Залишилось 44 дні
- -12%Залишилось 23 дні
- -12%Залишилось 23 дні
- -11%Залишилось 30 днів
- -21%Залишилось 23 дні
- -10%Тільки сьогодні
- -19%Залишилось 30 днів
- -20%Залишилось 18 днів