Продавець LabResta розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
392 відгуків
+380 (99) 608-05-89
+380 (68) 539-17-68
пр. Берестейський, буд. 67, Київ, Україна
Кошик
Устаткування харчовим, технологічним, холодильним обладнанням від компанії "LabResta"

Печі конвекційні та пароконвектомати

   Конвекційні печі та пароконвектомати - найпоширеніший вид обладнання, що використовується для реалізації різноманітних технологічних процесів на кухні.

   Завдяки передачі тепла за допомогою конвекції, час приготування випічки та гастрономічних страв та витрати енергетичних ресурсів та сировини (газу чи електроенергії) скорочуються до мінімуму.

   Конвекційні печі використовуються для приготування випічки формату фаст-фуд, наприклад, пиріжки, булочки, хачапурі та інші невеликі вироби з будь-яких видів тіста. Крім того, конвекційні печі чудово справляються з приготуванням кондитерських виробів та десертів.

   "Розумний" і "просунутий" різновид печей - це пароконвектомати. На сьогоднішній день цей вид техніки поєднує в собі безліч функцій, які істотно скорочують трудовитрати і допомагають кухарям і технологам отримати на виході максимально якісний продукт.

Вибирають печі за такими параметрами:

  • з парозволоженням або без;
  • підключення газ чи електрика (220В чи 380В);
  • ручне або електронне керування;
  • за цільовим призначенням та типом напрямних для деко: гастрономічні або пекарські, можливі універсальні типи печей;
  • за обсягом завантаження - кількості рівнів, тобто. кількості  направляючих під пекарські листи або гастроємності;
  • на кшталт пароутворення: інжекторні або бойлерні.

 

ГалереяСписок
Менеджери компанії "LabResta" нададуть Вам професійну консультацію по підбору конвекційних печей і пароконвектоматів. Телефонуйте нам!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner