Пакувальні столи за принципом усадки стретч-плівки діляться на види: гарячі столи і холодні столи.
Холодний стіл - це розмотувач-обрізувач (розмотувач-відсікач), який використовується для зручності ручного пакування плівкою ПЕ або ПВХ . Роликовий механізм розмотує пакувальний матеріал, а ніж відсікає його механічно. Таким чином, процес упаковки стає легким і істотно економиться стретч-плівка.
Гарячий стіл відноситься до термоупаковочному обладнання. Це обладнання так само розмотує стретч-плівку і обрізає її, однак відмітна особливість - це наявність гарячої зони, на яку поміщається вже запакований продукт на кілька секунд. При цьому, фасувальний матеріал нагрівається, запаюється і відбувається усадка плівки. Фасований продукт "обтекаєтся" полімерної стретч-плівкою, створюючи продукту максимально привабливий вигляд.