Пакувальне обладнання для закладів громадського харчування і харчова виробництва включає в себе упаковку з вакуумом і без вакууму.
Вакуумну упаковку здійснює спеціалізований вид обладнання - вакуумні пакувальники, які бувають безкамерні або ручні, планочные. Для роботи з ними використовують додаткові матеріали - пакети пресовані (для безкамерних вакууматоров) або гладкі пакети (для камерних вакууматоров).
Вакуумна упаковка дозволяє фасувати сухі, влагосодержащих і навіть рідкі продукти, такі як соуси. Крім того, суттєво збільшується їх термін зберігання.
Харчові продукти без вакууму фасують з допомогою стретч-плівки зварювачі пакетів і такі пакувальники як гарячі столи. Вони дозволяють лише запаювати продукти.
Звертайтеся за консультацією по вибору обладнання для упаковки продуктів до менеджерів компанії "LabResta".
- -19%Залишилось 7 днів
- -19%Залишилось 7 днів
- -19%Залишилось 7 днів
- -19%Залишилось 7 днів
- -19%Залишилось 7 днів
- -19%Залишилось 7 днів
- -19%Залишилось 7 днів
- -21%Залишилось 7 днів
- -19%Залишилось 7 днів
- -19%Залишилось 7 днів
- -3%Залишилось 11 днів
- -3%Залишилось 11 днів
- -3%Залишилось 6 днів
- -12%Залишилось 5 днів