Пакувальне обладнання для закладів громадського харчування і харчова виробництва включає в себе упаковку з вакуумом і без вакууму.
Вакуумну упаковку здійснює спеціалізований вид обладнання - вакуумні пакувальники, які бувають безкамерні або ручні, планочные. Для роботи з ними використовують додаткові матеріали - пакети пресовані (для безкамерних вакууматоров) або гладкі пакети (для камерних вакууматоров).
Вакуумна упаковка дозволяє фасувати сухі, влагосодержащих і навіть рідкі продукти, такі як соуси. Крім того, суттєво збільшується їх термін зберігання.
Харчові продукти без вакууму фасують з допомогою стретч-плівки зварювачі пакетів і такі пакувальники як гарячі столи. Вони дозволяють лише запаювати продукти.
Звертайтеся за консультацією по вибору обладнання для упаковки продуктів до менеджерів компанії "LabResta".
- -11%Залишилось 10 днів
- -11%Залишилось 10 днів
- -19%Залишилось 16 днів
- -20%Залишилось 12 днів
- -14%Залишилось 23 дні
- -10%Тільки сьогодні
- -10%Залишилось 44 дні
- -21%Залишилось 44 дні
- -15%Залишилось 16 днів
- -20%Залишилось 44 дні
- -15%Залишилось 11 днів
- Акція-19%Залишилось 2 дні
- -20%Залишилось 44 дні
- -15%Залишилось 17 днів