Поверхні для смаження
Поверхні для смаження використовуються для приготування стейків, котлет для бургерів, овочів-гриль та риби. Їхня перевага полягає в тому, що можна одночасно готувати кілька різних страв на одній поверхні.
Поверхні для смаження відрізняються між собою розміром і видом поверхні - вона може бути рівна, рифлена або комбінована. Також ці поверхні-гриль можуть бути настільними або підлоговими, з підключенням на 220 В або на 380 В.
-10%
Залишилось 17 днів-10%
Залишилось 17 днів-10%
Залишилось 17 днів-10%
Залишилось 17 днів-10%
Залишилось 17 днів-10%
Залишилось 17 днів-10%
Залишилось 17 днів-10%
Залишилось 17 днів-10%
Залишилось 17 днів-10%
Залишилось 17 днів-10%
Залишилось 17 днів-10%
Залишилось 17 днів-10%
Залишилось 17 днів-10%
Залишилось 17 днів-10%
Залишилось 17 днів-10%
Залишилось 17 днів-10%
Залишилось 17 днів-10%
Залишилось 17 днів-10%
Залишилось 17 днів-10%
Залишилось 17 днів-10%
Залишилось 17 днів-10%
Залишилось 17 днів-10%
Залишилось 17 днів-10%
Залишилось 17 днів