Поверхні для смаження
Поверхні для смаження використовуються для приготування стейків, котлет для бургерів, овочів-гриль та риби. Їхня перевага полягає в тому, що можна одночасно готувати кілька різних страв на одній поверхні.
Поверхні для смаження відрізняються між собою розміром і видом поверхні - вона може бути рівна, рифлена або комбінована. Також ці поверхні-гриль можуть бути настільними або підлоговими, з підключенням на 220 В або на 380 В.
-13%
Залишилось 30 днів-8%
Залишилось 9 днів-20%
Залишилось 38 днів-14%
Залишилось 35 днів-14%
Залишилось 35 днів-14%
Залишилось 35 днів-10%
Залишилось 16 днів-10%
Залишилось 13 днів-10%
Залишилось 16 днів-10%
Залишилось 16 днів-13%
Залишилось 44 дні-13%
Залишилось 38 днів-13%
Залишилось 38 днів-13%
Залишилось 38 днів-13%
Залишилось 38 днів-13%
Залишилось 38 днів-13%
Залишилось 38 днів-13%
Залишилось 38 днів-12%
Залишилось 42 дні-12%
Залишилось 42 дні-12%
Залишилось 42 дні-12%
Залишилось 42 дні-12%
Залишилось 42 дні