Поверхні для смаження використовуються для приготування стейків, котлет для бургерів, овочів-гриль та риби. Їхня перевага полягає в тому, що можна одночасно готувати кілька різних страв на одній поверхні.
Поверхні для смаження відрізняються між собою розміром і видом поверхні - вона може бути рівна, рифлена або комбінована. Також ці поверхні-гриль можуть бути настільними або підлоговими, з підключенням на 220 В або на 380 В.
- -12%Залишилось 18 днів
- -12%Залишилось 18 днів
- -12%Залишилось 18 днів
- -12%Залишилось 18 днів
- -12%Залишилось 18 днів
- -12%Залишилось 18 днів
- -12%Залишилось 18 днів
- -12%Залишилось 18 днів
- -12%Залишилось 18 днів
- -11%Залишилось 7 днів
- -20%Залишилось 44 дні
- -10%Залишився 31 день
- -10%Залишилось 23 дні
- -10%Залишилось 23 дні
- -10%Залишилось 23 дні
- -10%Залишилось 23 дні
- -15%Залишилось 2 дні
- -10%Залишилось 2 дні
- -10%Залишилось 13 днів
- -17%Тільки сьогодні
- -17%Тільки сьогодні
- -17%Тільки сьогодні
- -17%Тільки сьогодні
- -17%Тільки сьогодні