Поверхні для смаження використовуються для приготування стейків, котлет для бургерів, овочів-гриль та риби. Їхня перевага полягає в тому, що можна одночасно готувати кілька різних страв на одній поверхні.
Поверхні для смаження відрізняються між собою розміром і видом поверхні - вона може бути рівна, рифлена або комбінована. Також ці поверхні-гриль можуть бути настільними або підлоговими, з підключенням на 220 В або на 380 В.
- -8%Залишився 41 день
- -20%Залишилось 24 дні
- -14%Залишився 21 день
- -14%Залишився 21 день
- -14%Залишився 21 день
- -10%Залишилось 3 дні
- -10%Залишилось 3 дні
- -10%Залишилось 3 дні
- -10%Залишилось 3 дні
- -10%Залишилось 3 дні
- -10%Залишилось 3 дні
- -13%Залишилось 29 днів
- -13%Залишилось 29 днів
- -12%Залишилось 13 днів
- -13%Залишилось 29 днів
- -13%Залишилось 29 днів
- -13%Залишилось 29 днів
- -13%Залишилось 29 днів
- -13%Залишилось 29 днів
- -13%Залишилось 29 днів
- -13%Залишилось 29 днів
- -12%Залишилось 27 днів
- -12%Залишилось 27 днів
- -12%Залишилось 27 днів