Поверхні для смаження
Поверхні для смаження використовуються для приготування стейків, котлет для бургерів, овочів-гриль та риби. Їхня перевага полягає в тому, що можна одночасно готувати кілька різних страв на одній поверхні.
Поверхні для смаження відрізняються між собою розміром і видом поверхні - вона може бути рівна, рифлена або комбінована. Також ці поверхні-гриль можуть бути настільними або підлоговими, з підключенням на 220 В або на 380 В.
-13%
Залишилось 6 днів-8%
Залишилось 32 дні-20%
Залишилось 14 днів-14%
Залишилось 12 днів-14%
Залишилось 12 днів-14%
Залишилось 12 днів-10%
Залишилось 39 днів-10%
Залишилось 36 днів-10%
Залишилось 39 днів-10%
Залишилось 39 днів-13%
Залишилось 14 днів-13%
Залишилось 14 днів-13%
Залишилось 14 днів-13%
Залишилось 14 днів-13%
Залишилось 14 днів-13%
Залишилось 14 днів-13%
Залишилось 14 днів-13%
Залишилось 14 днів-12%
Залишилось 18 днів-12%
Залишилось 18 днів-12%
Залишилось 18 днів-12%
Залишилось 18 днів-12%
Залишилось 18 днів