Розстоєчні шафи використовуються для попередньої расстойки (підняття) тесту. Заготовки з дріжджового тіста поміщаються в шафу на певний час, за який вони піднімаються і збільшуються в обсязі. Після чого вже їх можна відправляти в конвекційну піч або пекарський шафа для випікання.
Розстоєчні шафи відрізняються між собою кількістю рівнів, розміром листів, а також способом управління: расстойки з самостійним управлінням і з управлінням через конвекційну піч або пароконвектомат.
- -14%Залишилось 20 днів
- -14%Залишилось 20 днів
- -17%Залишилось 6 днів
- -15%Залишилось 29 днів
- -10%Залишилось 4 дні
- -10%Залишилось 4 дні
- -10%Залишилось 4 дні
- -10%Залишилось 4 дні
- -10%Залишилось 10 днів
- -10%Залишилось 10 днів
- -10%Залишилось 10 днів
- -10%Залишилось 10 днів
- -10%Залишилось 10 днів
- -10%Залишилось 25 днів
- -10%Залишилось 25 днів
- -21%Залишилось 13 днів
- -20%Залишилось 40 днів
- -21%Залишилось 35 днів
- -21%Залишилось 39 днів
- -17%Залишилось 35 днів
- -17%Залишилось 35 днів
- -17%Залишилось 35 днів
- -21%Залишилось 29 днів
- -21%Залишилось 3 дні