Розстоєчні шафи використовуються для попередньої расстойки (підняття) тесту. Заготовки з дріжджового тіста поміщаються в шафу на певний час, за який вони піднімаються і збільшуються в обсязі. Після чого вже їх можна відправляти в конвекційну піч або пекарський шафа для випікання.
Розстоєчні шафи відрізняються між собою кількістю рівнів, розміром листів, а також способом управління: расстойки з самостійним управлінням і з управлінням через конвекційну піч або пароконвектомат.
- -14%Залишився 21 день
- -10%Залишився 31 день
- -10%Залишився 31 день
- -10%Залишився 31 день
- -15%Залишилось 35 днів
- -10%Залишилось 14 днів
- -10%Залишилось 14 днів
- -10%Залишилось 14 днів
- -10%Залишилось 14 днів
- -10%Залишилось 22 дні
- -10%Залишилось 22 дні
- -10%Залишилось 22 дні
- -10%Залишилось 22 дні
- -10%Залишилось 22 дні
- -10%Залишилось 26 днів
- -10%Залишився 31 день
- -10%Залишилось 26 днів
- -21%Залишилось 26 днів
- -21%Залишилось 6 днів
- -21%Тільки сьогодні
- -21%Залишилось 9 днів
- -17%Залишилось 45 днів
- -17%Залишилось 45 днів
- -17%Залишилось 14 днів