Розстоєчні шафи
Розстоєчні шафи використовуються для попередньої расстойки (підняття) тесту. Заготовки з дріжджового тіста поміщаються в шафу на певний час, за який вони піднімаються і збільшуються в обсязі. Після чого вже їх можна відправляти в конвекційну піч або пекарський шафа для випікання.
Розстоєчні шафи відрізняються між собою кількістю рівнів, розміром листів, а також способом управління: расстойки з самостійним управлінням і з управлінням через конвекційну піч або пароконвектомат.
-20%
Залишилось 10 днів-20%
Залишилось 10 днів-14%
Залишилось 16 днів-14%
Залишилось 19 днів-14%
Залишився 41 день-17%
Залишилось 10 днів-15%
Залишилось 3 дні-10%
Залишилось 13 днів-10%
Залишилось 13 днів-10%
Залишилось 13 днів-10%
Залишилось 13 днів-10%
Залишилось 18 днів-10%
Залишилось 18 днів-10%
Залишилось 18 днів-10%
Залишилось 18 днів-10%
Залишилось 18 днів-10%
Залишилось 27 днів-10%
Залишилось 25 днів-21%
Залишилось 25 днів-21%
Залишилось 6 днів-20%
Залишилось 44 дні-21%
Залишилось 12 днів-17%
Залишився 41 день-17%
Залишилось 38 днів