Розстоєчні шафи використовуються для попередньої расстойки (підняття) тесту. Заготовки з дріжджового тіста поміщаються в шафу на певний час, за який вони піднімаються і збільшуються в обсязі. Після чого вже їх можна відправляти в конвекційну піч або пекарський шафа для випікання.
Розстоєчні шафи відрізняються між собою кількістю рівнів, розміром листів, а також способом управління: расстойки з самостійним управлінням і з управлінням через конвекційну піч або пароконвектомат.
- -14%Залишилось 25 днів
- -14%Залишилось 25 днів
- -17%Залишилось 11 днів
- -15%Залишилось 34 дні
- -10%Залишилось 9 днів
- -10%Залишилось 9 днів
- -10%Залишилось 9 днів
- -10%Залишилось 9 днів
- -10%Залишилось 15 днів
- -10%Залишилось 15 днів
- -10%Залишилось 15 днів
- -10%Залишилось 15 днів
- -10%Залишилось 15 днів
- -10%Залишилось 30 днів
- -10%Залишилось 30 днів
- -21%Залишилось 18 днів
- -20%Залишилось 2 дні
- -21%Залишилось 40 днів
- -21%Залишилось 44 дні
- -17%Залишилось 40 днів
- -17%Залишилось 40 днів
- -17%Залишилось 40 днів
- -21%Залишилось 34 дні
- -21%Залишилось 8 днів