Розстоєчні шафи
Розстоєчні шафи використовуються для попередньої расстойки (підняття) тесту. Заготовки з дріжджового тіста поміщаються в шафу на певний час, за який вони піднімаються і збільшуються в обсязі. Після чого вже їх можна відправляти в конвекційну піч або пекарський шафа для випікання.
Розстоєчні шафи відрізняються між собою кількістю рівнів, розміром листів, а також способом управління: расстойки з самостійним управлінням і з управлінням через конвекційну піч або пароконвектомат.
-14%
Залишилось 12 днів-10%
Залишилось 22 дні-11%
Залишилось 8 днів-11%
Залишилось 8 днів-17%
Залишилось 12 днів-15%
Залишилось 28 днів-10%
Залишилось 3 дні-10%
Залишилось 3 дні-10%
Залишилось 3 дні-10%
Залишилось 3 дні-10%
Залишилось 11 днів-10%
Залишилось 11 днів-10%
Залишилось 11 днів-10%
Залишилось 11 днів-10%
Залишилось 11 днів-10%
Залишилось 22 дні-10%
Залишилось 17 днів-21%
Залишилось 17 днів-21%
Залишилось 42 дні-21%
Залишилось 35 днів-17%
Залишилось 33 дні