Апарат шокової заморожування використовується для охолодження та подальшого заморожування ягід, овочів, виробів із тіста (пельмені, вареники, равіолі) та інших напівфабрикатів.
Технічні характеристики:
- місткість 10 дека GN 1/1 або 600х400 мм
- термощуп (термозонд) для визначення температури всередині продукту
- відстань між деками 70 мм
- охолодження 36 кг от +70 °С до +3 °C за 90 хвилин
- LCD дисплей
- 13 стандартних програм
- багатоточковий термощуп
- відтайка гарячим повітрям
- регульовані за висотою ніжки
- холодоагент R404a
- габарити 800х830х1850 мм
- потужність 2.2 кВт
- напруга 380 В
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Sagi |
Країна виробник | Італія |
Гарантійний термін | 12 міс |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Номінальна напруга | 220 В |
Розташування холодильного агрегату | Вбудований |
Тип охолодження | Вентильований |
Тип встановлення | Настільний |
Функціональне призначення | Для зберігання швидкопсувних товарів, Для демонстрації і продажу товарів |
Користувацькі характеристики | |
Кількість рівнів | 5 |
Тип установки | Настільний |
- Ціна: 371 140 ₴