Котел харчовий Ефес КЕ-60 застосовується на підприємствах громадського харчування для приготування перших, других та третіх страв.
Нагрів ємності котла здійснюється побічно, за допомогою передачі тепла через пароводяну сорочку, що використовує електричний нагрівання. Таким чином, нержавіюча ємність котла, в якій йде приготування того чи іншого продукту, отримує температуру не більше 110°С (температура перегрітої пари при тиску 0,005 МПа), тому пригорання продуктів виключено, для наплитного посуду, наприклад, ця температура становить близько 400°С . Крім того, колба самого котла утеплена, тому тепловтрати при нагріванні значно менші, ніж на відкритому вогні або електричній конфорці в наплитному посуді, звідси й значна економія на енергоресурсах. До того ж, як наслідок, у зовнішнє середовище віддається менше тепла і в приміщення дотримується здоровіший мікроклімат і температурний режим для обслуговуючого персоналу.
Технічні характеристики:
- Корисний об'єм 60 л
- Габарити 600х700х850 мм
- Час розігріву до 100 ° С - 35 хв.
- Тепловтрати судини при кипінні (не більше): 0,14 кВт/год
- 3 режими роботи: варіння, розігрів і варіння на пару.
- Потужність 9 кВт
- Напруга 380 В
- Стільниця, посуд, задня панель та облицювання з нержавіючої сталі
- 3 ступеня захисту: датчик сухого ходу ТЕНів (або терморегулятор), реле тиску, підривний клапан.
- Манометр
Основні | |
---|---|
Виробник | Ефес |
Країна виробник | Україна |
Сфера использования | HoReCa, Fast-food |
Джерело живлення | Електрика |
Тип харчоварочного котла | Неперекидний |
Номінальна напруга | 380 В |
Гарантійний термін | 12 міс |
- Ціна: 49 943,52 ₴