Пароконвектомат RETIGO B611B: надійний партнер для вашого бізнесу 🍴🔥
Пароконвектомат RETIGO B611B – це поєднання інноваційних технологій, надійності та професійного підходу до приготування страв. Цей пристрій ідеально підходить для ресторанів, кафе, готелів та кейтерингових компаній, забезпечуючи бездоганну якість приготування страв різної складності. RETIGO Blue Vision B611B з пароутворенням бойлерного типу.
Керування здійснюється через 8-дюймову панель зі швидким доступом до всіх клавіш і спеціальною функціями. Базова конфігурація всіх моделей містить систему автоматичного очищення й режим простого приготування, а також клапан і шеститочковий термощуп.
Технічні характеристики:
- Гаряче повітря 30-300 °C
- Комбінований режим 30-300 °C
- Приготування на парі 30-130 °C
- Біо приготування 30-82 °C
- Нічне приготування — економія часу та засобів. Порівнянний контроль — налаштування часу для рівнів
- AHC (Active Humidity Control) — автоматичне регулювання вологості-завід чудового результату
- Система пароутворення — прекрасні результати приготування на парі завдяки двоступеневому підігріванню води та рекуперації
- Горизонтальне завантаження — безпека та зручність
- Дельта T варіння — точність під час приготування великих шматків
- Низькотемпературне варіння — зменшення втрат ваги, поліпшення смакових якостей.
- Cook&Hold — після закінчення варіння автоматичний перехід у фазу збереження
- Golden Touch — ідеальний колір і хрустка скоринка під час натискання однієї кнопки
- Автоматичне підігрівання/охолодження варильної камери з можливістю завдання необхідної температури
- Сувід, Сушіння, Стерилізація, Конфі, Копчення — спеціальні програми для сучасної гастрономії
- 1000 програм по 20 кроків кожна
- Дверцята з потрійним склом — мінімальні втрати тепла, низьке енергоспоживання.
- Вентилятор з автореверсом — рівномірність пропікання
- 7 швидкостей вентилятора
- Клапан — швидка осушка варильної камери для поліпшення хрустких якостей і гарного кольору, запатентована система осушення повітря.
- Інтерфейс USB — проста завантаження даних (рецепти, меню)
- Ethernet/LAN — можливість під'єднання до мережі, зв'язок через веббраузер
- Програмне забезпечення VisionCombi — адміністрація програм і піктограма на Вашому комп'ютері, перегляд даних НАССР.
- Розміри гастроємностей GN 1/1 (530x325 мм)
- Кількість рівнів: 7
- Відстань між рівнями: 65 мм
- Робоча температура: до 300 °C.
- Пароутворення: інжекторне
- Загальна споживана потужність: 10,9 кВт
- Теплопродуктивність: 10,3 кВт
- Під'єднання: 380 В
- Зовнішні розміри: 933 x 786 x 821 мм
- Вага 122 кг
RETIGO B611B – це не просто пароконвектомат, це ключ до кулінарного успіху вашого закладу!
Основні | |
---|---|
Виробник | Retigo |
Країна виробник | Чехія |
Вид обладнання | Пароконвектомат |
Сфера использования | HoReCa, Fast-food, Вулична торгівля, Торгові магазини, Харчова промисловість |
Номінальна напруга | 380 В |
Номінальна споживана потужність | 10.3 кВт |
- Ціна: 292 790 ₴
- Спосіб упаковки: заводське паковання