Продавець LabResta розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
374 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (99) 608-05-89
+380 (68) 539-17-68
пр. Победы, дом 67, Київ, Україна
Кошик
Устаткування харчовим, технологічним, холодильним обладнанням від компанії "LabResta"

Апарат шокової заморозки Brillis VBL10-R290

Апарат шокової заморозки Brillis VBL10-R290, фото 2
  • В наявності

184 340 

156 690 

Апарат шокової заморозки Brillis VBL10-R290
Апарат шокової заморозки Brillis VBL10-R290В наявності
184 340 156 690 
+380 (99) 608-05-89
Viber, Telegram
  • +380 (68) 539-17-68
+380 (99) 608-05-89
Viber, Telegram
  • +380 (68) 539-17-68
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Апарат шокової заморозки BRILLIS VBL10-R290 – це відмінний спосіб зберегти продукцію у первинному її вигляді на довгий термін. Завдяки інтенсивному заморожуванню продуктів за короткий час вдається зберегти смак та структуру. Шафа шокового заморожування здатна заморозити м’ясні продукти, рибні, напівфабрикати та різні овочі, фрукти чи ягоди без втрати їхньої цілісності та корисних властивостей. Такі агрегати використовуються на різних видах підприємств, цехів, на кухні ресторанів або кафе.

Шафа шокової заморозки становить собою конструкцію у вигляді невеличкого холодильника з розпашними дверима з нержавійки. Всередині розташовані напрямні на яких згодом будуть розташовуватись гастроємності з продукцією

Продуктивність 30 кг охолодженого продукту за 90 хв при робочій температурі для охолодження від +90 до +3°С та 25 кг замороженого продукту за 270 хв при робочій температурі для заморожування від +90 до -18°С.Оскільки даний процес відбувається у вищезазначеному режимі, то при шоковому замороженні страви чи продукту утворюються мікрокристали льоду, які на відміну від макрокристалів не порушують структуру. Також завдяки такому виду заморожування вага продукту, що піддається термічному впливу, майже не втрачається.

Матеріал виготовлення – нержавіюча харчова сталь AISI 304. Температурний режим при якому працює шафа шокової заморозки -30/-40 °С. В середині обладнання є потужний вентилятор, завдяки якому продукція швидко заморожується або ж охолоджується. Присутній термощуп для контролю температури всередині.

Характеристики:

  • Габаритні розміри, Д/Ш/В, мм: 800/750/1410
  • Кількість рівнів:10
  • Потужність, кВт: 1,2
  • Холодоагент: R290
  • Напруга, В: 220
  • Виробник: Туреччина
  • Термін гарантії: 2 роки
  • Вага:140 кг
  • Вага в упаковці:150 кг
  • Габаритні розміри в упаковці Д/Ш/В, мм: 880/820/1600
Характеристики
Основні атрибути
ВиробникBrillis
Країна виробникТуреччина
Вид обладнанняШафа шокової заморозки та/або охолодження
Сфера использованияHoReCa, Торгові магазини, Fast-food, Вулична торгівля
Функціональне призначенняДля зберігання швидкопсувних товарів
МатеріалНержавіюча сталь
Номінальна напруга220 В
Гарантійний термін24 міс
Інформація для замовлення
  • Ціна: 156 690 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner