Sekiryu — це традиційні японські кухонні ножі з однобічним заточуванням, виготовлені з високоякісної неіржавкої сталі 420J2. Сталь 420J2 — японська низьковуглецева неіржавка сталь, вдосконалена японськими металургами м'яка неіржавка сталь 420. Це досить міцна та стійка до корозії сталь, що має, проте, низьку зносостійкість і здатність зберігати заточування. Вона легко піддається поліруванню, що робить цю сталь економічно ефективною у виробництві, проте м'якість також робить її і чутливою до подряпин.
Ніж має темну ручку, виготовлену з тополі, больстер із неіржавкої сталі, товщину обуха 2,5 мм.
Заточення ножів виробляється на водних точильних каменях.
Розміри: 240х2,5 мм
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Японія |
Користувацькі характеристики | |
Тип ножа | Для риби |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
- Ціна: 1 885 ₴