Sekiryu це традиційні японські кухонні ножі з одностороннім заточуванням, виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі 420J2. Сталь 420J2 - японська низьковуглецевий нержавіюча сталь, вдосконалена японськими металургами м'яка нержавіюча сталь 420. Це досить міцна і стійка до корозії сталь, що має, тим не менш, низьку зносостійкість і здатність зберігати заточку. Вона легко піддається поліровці, що робить цю сталь економічно ефективною у виробництві, проте м'якість також робить її чутливою до подряпин.
Ніж має темну рукоять виконана з ABS пластику, больстер з нержавіючої сталі, товщина обуха 2,5 мм.
Заточка ножів проводиться на водних точильних каменях.
Розміри: 240х2,5 мм
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Японія |
Користувацькі характеристики | |
Тип ножа | Для риби |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
- Ціна: 1 800 ₴