Апарат SOUS VIDE предназначен для приготування страв у вакуумному пакованні за низьких температур. За такого способу приготування страва виходить соковитою і водночас зберігає всі корисні якості. Під час виробництва продуктів за технологією SOUS VIDE термін придатності у більшості із них становитиме щонайменше 5 днів, включно з днем виробництва й споживанням. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше.
Технічні характеристики:
- цифровий дисплей
- настроювання таймера до 99 годин
- температурний режим від +5° до +99 °C (допуск ±0,1°)
- рекомендований об'єм — до 30 літрів
- захист від "сухого ходу"
- матеріал — пластик + неірж.сталь
- габарити 145х115х320 мм
- потужність 1,5 кВт
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | FROSTY |
Країна виробник | Італія |
- Ціна: 11 580 ₴