Прес для піци використовується для приготування тестових заготівок для піци — коростів. Прес для піци не тільки формує карст, але й трохи підпікає, щоб зберегти форму основи та підрум'янити її. Отже, карст не вбиратиме вологу від начинки та піца добре пропечеться.
Технічні характеристики:
- діаметр — 400 мм
- корпус з неіржавкої стали
- продуктивність — 400 порцій на годину
- максимальне споживання 5,6 кВт
- середнє споживання 3,9 кВт
- напруга 380 В
- габарити 560х710х860 мм
- вага 186 кг
Основні | |
---|---|
Виробник | Cuppone |
Країна виробник | Італія |
Сфера использования | HoReCa, Fast-food, Вулична торгівля |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Гарантійний термін | 12 міс |
Вид обладнання | Гарячий прес для піци |
Користувальницькі характеристики | |
Діаметр піци, см | 40 |
- Ціна: 251 630 ₴