Піч підова є професійним обладнанням і застосовується в супермаркетах, пекарнях, ресторанах, у кондитерських виробництвах та інших підприємствах. Випічка, вироблена в підкладних печах, вирізняється високою якістю завдяки рівномірному розподілу температури всередині пекарної камери.
У верхній і нижній частині робочої камери встановлені нагрівальні елементи, які забезпечують необхідну температуру. Нагрівання здійснюється за допомогою ТЕНів, розташованих під днищем і склепінням кожної камери, забезпечуючи постійний рівномірний розподіл тепла.
Конструктивні особливості:
- встановлення температурних параметрів і відлік часу, подавання звукового сигналу після закінчення заданого часу;
- робоча камера печі виготовлена з жароміцної легованої сталі;
- можливість легкого доступу до всіх вузлів для огляду та технічного обслуговування;
- листи до комплекту не входять.
Технічні характеристики:
- одна камера розміром 870х650х250 мм
- місткість — два дека 600х400 мм у секції
- металевий під
- цифровий термометр
- суцільнозварна конструкція
- два термостати
- регулювання температури від +35 °C до +400 °C
- цифровий таймер
- фасад — неіржавка сталь
- корпус — пофарбована сталь
- габарити 1220x840х63 мм
- потужність 6,6 кВт
- напруга 220 В
Основні | |
---|---|
Виробник | FROSTY |
Країна виробник | Італія |
Гарантійний термін | 12 міс |
- Ціна: 28 750 ₴