Машина для декорування кондитерських виробів Pavoni Ciocospritz
Призначена для розпилення темперованого шоколаду та його замінників. Ciocospritz забезпечує роздільне керування стисненим повітрям і продуктом для забезпечення ідеальних результатів. Температура може бути відрегульована до 60 °C.
Переваги:
• Шоколад або його замінник завжди готові до вживання.
• постійна температура.
• Компактний і простий у використанні.
• Широкий спектр застосування.
• Може використовуватися для створення спеціальних декоративних ефектів: оксамит, какао-порошок, сніг, гранули, апельсинова кірка, смужки, точки тощо.
Обладнання обладнане повітряно-крапальною системою розбризкування й підтримує задану температуру. Тиск повітря і рідини можна регулювати окремо для досягнення найкращого результату.
Для отримання гладких покриттів розбавте від 10% до 20% олією какао або гідрогенізованим кокосом (суррогат шоколаду).
- Компресор не входить до комплекту
- Потужність 250 Вт
- Габарити 420х400х400 мм
- Вага 22 кг
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Pavoni |
Країна виробник | Італія |
Основні | |
Гарантійний термін | 12 мес. |
- Ціна: 171 380 ₴